CORBO wenst u fijne Pasen

Het zijn bijzondere tijden, en dat weten en ervaren we allemaal.
Voor vrijwel iedereen betekent deze periode een afname van activiteiten, iets waar we de laatste jaren nu niet bepaald aan gewend zijn geraakt.

Ook wij ontkomen er niet aan onze werkwijzen drastisch aan te passen.

Waar we normaal zichtbaar zijn op de werkvloer, waar we direct contact hebben met iedereen binnen het bedrijf, waar we samen met u op weg zijn naar verbetering en waar we sterk zijn in de praktijk, zijn we nu op gepaste afstand.

En ook al zijn we op gepaste afstand willen we juist nu ook dichtbij zijn. Uit het oog betekent niet uit het hart. Integendeel!

We zijn met ons team hard aan het werk om u op andere manieren te kunnen bedienen en bij te staan zoals u van ons gewend bent. Dat veel anders loopt dan voorheen, biedt ook kansen!

Zo hebben wij het op afstand vergaderen met collega’s en opdrachtgevers omarmd, gaan we op afstand audits uitvoeren, geven we online trainingen en zetten we vol in op de (door)ontwikkeling van bestaande en nieuwe producten.

Deel vooral waar nu u behoeftes en verwachtingen liggen en we helpen u graag mee met de verbeteringen op deze nieuw te banen paden.

Wij wensen u een fijne en veilige Pasen.

CORBO

Sterk in contact, ook als het contact er even niet mag zijn.

 

Laat uw e-mailadres achter en blijf op de hoogte.


  corbo-organisatie-footer

  Bezoekadres
  Sportlaan 375
  3364 DK Sliedrecht
  (bedrijventerrein Noord Oost Kwadrant)

  Postadres
  Postbus 101
  3360 AC Sliedrecht

  0184-447299
  info@corbo.nl
  www.corbo.nl